Cladera manté la primera trobada amb els sindicats de la funció pública

Els representants han constatat la necessitat de canvi de tarannà i de diàleg per part de l'Administració

La consellera d’Hisenda i Administracions Públiques, Catalina Cladera ha mantingut una primera trobada amb els representants sindicats de les formacions majoritàries en la funció pública de les Illes Balears.

La trobada ha servit com a presa de contacte dels sindicats amb la nova administració competent. Hi han participat membres de CCOO, UGT, CSIF, STEI, USO i FSES que han pogut intercanviar opinions tant amb Cladera com amb la directora general de Funció Pública i Administracions Públiques, Vanessa Servera, qui també ha participat a la sessió.

A la reunió els representants sindicats han constatat la necessitat de canvi de tarannà i de diàleg per part de l'Administració. Per la seva banda, Catalina Cladera ha exposat les línies bàsiques de la política en matèria de funció pública que preveu la nova Administració, amb una major aportació per la modernització i la professionalització del personal funcionari que treballa al servei de la comunitat. Per Cladera "és a través dels treballadors de la funció pública i de la seva preparació i disposició, com es pot mostrar a tota la societat l'aposta per posar en valor els serveis públics a Balears".

El + vist

El + comentat