Hisenda analitzarà amb les autonomies els objectius de dèficit

Divendres el Consell de Ministres ha d'aprovar el sostre de despesa

El Ministeri d'Hisenda analitzarà demà amb les comunitats autònomes, en el marc del Consell de Política Fiscal i Financera (CPFF), els objectius d'estabilitat i deute per al període 2016-2018.

Segons ha informat el secretari d'Estat d'Hisenda, Miguel Ferre, en el Consell de Política Fiscal i Financera de demà "toca repassar els objectius d'estabilitat i el seu repartiment entre els diferents subsectors del conjunt de les administracions públiques".

La reunió, prevista inicialment per al 2 de juliol, va ser ajornada a aquest dimecres a petició d'alguns executius autonòmics, atès que encara no estaven constituïts molts dels governs resultants de les eleccions del 24 de maig. L'endemà del CPFF tindrà lloc la Comissió Nacional d'Administració Local (CNAL), en la qual també s'abordarà, com a únic ordre del dia, els objectius de dèficit i deute públic per al període 2016-2018.

Aquestes reunions són prèvies al Consell de Ministres d'aquest divendres, en el qual, segons va informar la vicepresidenta del Govern, Soraya Sáenz de Santamaría, s'aprovaria el sostre de despesa per a 2016.