Antoni Camps diu al jutge que el comentari homòfob al seu blog no es referia a Nel Martí

Recorda que les paraules no foren escrites per ell, sinó per un usuari anònim, i que el comentari fou esborrat poques hores després

El diputat del PP al Parlament per Menorca Antoni Camps, que ha prestat declaració avui com a imputat, ha manifestat al jutjat que la demanda contra ell del diputat de MÉS per Menorca Nel Martí "respon a una obsessiva persecució política" contra ell.

Segons Camps, aquesta acció s'emprèn per un comentari anònim realitzat en el seu blog personal i, per tant, considera que no és cert que fos un comentari seu. A més, ha dit, "aquest comentari no feia referència expressa a Nel Martí, encara que ell s'ho prengués com una qüestió personal".

"El comentari despectiu va ser esborrat en el mateix instant en què en vaig tenir notícies, amb prou feines va estar penjat al meu blog cinc hores", ha afegit.

Camps ha explicat que Martí ha sol·licitat al Parlament balear, en 35 ocasions, documentació per escrit sobre qüestions relacionades amb ell: des del 16 d'abril de 2012 fins al 17 de febrer de 2015. El diputat ha declarat davant el Jutjat de Primera Instància número 1 de Ciutadella per una presumpta falta d'injúries o vexacions contra Nel Martí.

Els fets objecte d'investigació en seu judicial es remunten al 2014, per un article que Antoni Camps va publicar al seu blog, 'El progrés de Menorca', que va motivar la inserció de comentaris de naturalesa homòfoba contra el diputat ecosobiranista, qui ahir va comparèixer davant el jutjat per ratificar la demanda.