PSIB i MÉS carreguen contra IB3 per l'emissió d'un reportatge sobre l'11-M

El document emès a la ràdio pública de Balearts ja s'havia emès a Telemadrid i, segons les dues formacions, qüestiona l'autoria i s'afegeix a la teoria de la conspiració

Els grups parlamentaris PSIB-PSOE i MÉS han criticat avui a IB3 per emetre amb motiu del 11-M un reportatge que, segons les dues formacions, qüestiona l'autoria dels atemptats. El reportatge, de fet, va ser difós per primer pic el 2006 a Telemadrid.

Segons la formació socialista, amb l'emissió d'aquest reportatge la ràdio pública "fa d'altaveu de les teories conspiratives sobre l'atemptat de l'11M".

La reacció del PSIB-PSOE s'ha produït arran de la reunió celebrada avui al Parlament per la comissió de control d'IB3. La diputada Pilar Costa s'ha referit de forma retòrica a aquesta qüestió: "Com és possible que la ràdio pública de les Illes Balears emeti un fulletó de fa vuit anys que qüestiona l'autoria de l'atemptat quan ja hi ha una sentència en ferm?".

Per la seva banda, el diputat de la coalició nacionalista MÉS, David Abril, també ha criticat l'emissió del reportatge i ha considerat "indignant" que, a més, s'hagi programat per a una hora de més audiència."IB3 ha jugat novament el paper de caverna mediàtica en apuntar-se a la teoria de la conspiració", ha assenyalat Abril d'acord amb el comunicat de la seva formaci.

El + vist

El + comentat