ARA DIUEN QUE...

Podem mostra el seu rebuig al Toro de la Vega

Polèmica a Twitter pel model i el director d'IB3

Els diputats de Podem varen mostrar el seu rebuig a la 'festa' del Toro de la Vega al tram final de la sessió plenària. Els parlamentaris troben inadmissible que aquests tipus d'actes siguin permesos.

 

Membres de MÉS i Podem discutien ahir sobre si primer s'ha de triar un director general i després definir el model de radiotelevisió autonòmica o a l'inrevés. El debat es produïa paral·lelament a la xarxa social Twitter i al Parlament.


A la presentació de la Nit de l'Art s'hi ha presentat la promotora Inma Bianchi indignada perquè aquest any Cort ha decidit no coorganitzar, junt amb ella, el projecte d'Arte Visión que des del 2008 participa en la Nit a la plaça Major. Per la seva banda, la coordinadora general de Cultura, Noemí Garcies, ha criticat l'actitud de Bianchi perquè en cap moment se li ha denegat l'ocupació pública per celebrar l'acte. Això sí, havia de presentar totes les llicències necessàries tal com marca la normativa, així com un pla d'emergència. Sembla ser, i així ho ha explicat Bianchi, que l'anterior equip de Cort li donava suport econòmic (l'any passat va rebre 3.000 euros per gestionar les actuacions musicals en la Nit) i també de logística (pla d'emergència, seguretat, banys públics, llum). Els artistes que havien de participar en una nova edició d'Arte Visión a la Nit de l'Art tenen pensat fer una mobilització reivindicativa.

 

Dissabte, tots els consellers del Govern es reuniran per tractar bàsicament la qüestió dels pressupostos de la Comunitat. En principi, la trobada s'havia de fer al Santuari de Gràcia, però finalment és molt probable que es faci al Consolat.

 

Demà tendrà lloc una nova reunió de la comissió del seguiment del pacte d'esquerres. Els nomenaments del Govern tornaran a estar damunt la taula.

Més continguts de