Societat
Balears 24/07/2013

El jutge comença a interrogar els dos primers Àngels de l'Infern detinguts

Eloy Velasco ja pren declaració a un dels dos subalterns de la trama

A. Zurimendi
1 min

PalmaEls dos primers detinguts en l'operació contra la banda de motoristes Àngels de l'Infern han passat aquesta horabaixa a disposició judicial. Es tracta d'un dels dos subalterns de l'organització i una altra dona.

Els arrestats estan essent interrogats 'in situ' pel jutge Eloy Velasco, pertanyent a l'Audiència Nacional i qui s'ha desplaçat avui fins a Palma per a prendre declaració als 24 arrestats el dimarts.

Velasco no decidirà sobre la situació procesal dels detinguts abans d'acabar d'interrogar a tots els implicats en la trama.

A més a més, el Ministeri d'Interior ha ressaltat avui la importància de l'operació. El secretari d'Estat de Seguretat, Francisco Martínez, l'ha definit com un "brillant" i "magnífic" cop contra una "perillosa" organització criminal. Martínez, a més a més, ha insitit en la "molt bona coordinació" entre les dues forces de seguretat de l'Estat (Policia Nacional i Guàrdia Civil), així com l'"estreta col · laboració" amb altres cossos internacionals, com ara Europol (a nivell policial) i Eurojust (jurídic).

stats