Publicitat
Publicitat

Inca presenta un pressupost de 24,8 milions per a l'any que ve

No inclou la reforma de la plaça Mallorca, que es pagarà amb el superàvit

El pressupost d'Inca per a l'any que ve és de 24,8 milions d'euros, una xifra molt semblant a la de l'any passat; d'aquests,  s'han previst tan sols 475.000 € d'inversions. Hi haurà 400.000 € per fer millores en la xarxa d'aigua potable i 75.000 per condicionar carrers. Els comptes no inclouen una partida per arreglar les deficiències de la plaça Mallorca, que un informe xifrà fa anys en més de 600.000 euros. El batle, Rafel Torres (PP), ha indicat que les obres es pagaran amb part del superàvit amb què està previst tancar l'exercici de 2014.

El Consistori ha destacat que durant el proper exercici es pagaran 2,3 milions de deute. "Acabarem la legislatura amb un deute d'11 milions", ha dit el batle, Rafel Torres. A l'inici de mandat, era de 20 milions d'euros, segons l'equip de govern, una xifra que varia quan la dóna l'oposició.

Torres, acompanyat de la tinent de batle, Rosa Tarragó; i del regidor d'Hisenda, Antonio Aguilar, ha definit els comptes de realistes i adaptats a les necessitats d'Inca, d'acord amb els recursos disponibles.

Ingressos

En l'apartat d'ingressos, destaca la reducció d'un 3,68% de la recaptació per Impost de Béns Immobles. Per altra banda, es preveu l'increment d'un 33% de la recaptació amb l'impost de construccions, gràcies a les tasques d'inspecció que s'estan duent a terme en aquest sentit.

 

Etiquetes

Més continguts de

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT