CRISI AL PP

La junta local del PP d'Inca mostra un suport majoritari a Rafel Torres

El batle en funcions deixa la porta oberta a renunciar a l'acta de regidor

Rafel Torres ha rebut avui vespre el suport de la majoria de membres de la junta local del Partit Popular d'Inca, en la primera reunió que es produïa després de la desfeta electoral de dia 24, quan el partit va perdre cinc regidors i la condició de força més votada. Tot i això, les discrepàncies també s'han fet notar. De les sis persones que han pres la paraula, dues d'elles, Lluís Ferrari i Carmen Lorente, han apostat per una renovació en el si de l'agrupació. Tots dos varen ser regidors durant l'etapa en què el batle era Pere Rotger.

"Tenc clar que continuaré com a president del partit fins que no hi hagi una renovació de la junta", ha afirmat el batle en funcions, Rafel Torres, en acabar la reunió. Ara bé, encara no està clar si prendrà possessió de l'acta de regidor el proper dia 13, data en què s'ha de constituir el nou Consistori. "Pot ser que no hàgim de continuar totes les persones que hem estat triades", ha dit.

La reunió arriba dies després que el sector crític hagi fet sentir la seva veu a través de Pere Rotger. L'exbatle ha apostat per una renovació de l'agrupació i ha responsabilitzat directament Torres dels mals resultats del 24-M. Sense pes dins la junta inquera, Rotger no hi era. Sí que hi ha assistit qui va ser la seva mà dreta i tinent de batle al Consistori, Tolo Seguí.

Crítiques cap a Rotger

"L'actitud d'en Pere no ajuda el partit", ha dit Torres. "Rotger ha estat un bon batle i un bon líder, però ara estam en un altre moment", ha afegit la regidora electa Rosa Tarragó, en acabar la reunió.

Margalida Horrach, Fèlix Sánchez, Catalina Cantarelles i Fanny Blasco han pres la paraula durant la trobada per posicionar-se a favor que Torres es mantingui al capdavant de l'agrupació local.