Cultura 13/07/2013

Els bombers apaguen un foc al costat del museu Es Baluard

El succés ha tingut lloc a les 9.50 a uns 100 metres del centre cultural i el fum ha arribat a l'interior del recinte

1 min

PalmaEls Bombers de Palma han extingit un foc que s'ha produït aquest dissabte en un repetidor que subministra electricitat al museu Es Baluard i que està situat a la plaça Bonet de Sant Pere (a uns cent metres de l'edifici i prop de la plaça de Santa Caterina).

El succés ha tingut lloc a les 09.50 hores en un transformador de Gesa que dóna servei al museu de Palma, però que està situat fora del recinte cultural. Aquest controlador s'ha escalfat i el fum ha passat a l'interior del cablatge, motiu pel qual s'ha disparat l'alarma del museu, que ha quedat momentàniament sense energia.

Al lloc, hi han acudit una unitat dels Bombers de Palma i una unitat de Gesa, que ja han donat per controlat i extingit el foc. L'actuació no ha durat més de cinc minuts, tot i que els efectius han quedat al lloc de manera preventiva fins a les 10.30 hores.

Fonts d'Es Baluard han incidit que el succés no ha tingut lloc dins del recinte, però que sí que s'ha filtrat una mica de fum a les sales de servei, segons han explicat els Bombers, motiu pel qual s'han activat les alarmes. Malgrat l'ensurt, sembla que l'edifici està intacte.

stats