Publicitat
Publicitat

CAS NÓOS

Compte enrere per a l'abonament de més de 60 milions en fiances del cas Nóos i flors per a Castro

El recurs de la defensa de la infanta contra l'obertura de judici oral pot retardar l'assenyalament de la vista

 

L'endemà de la decisió del jutge José Castro d'enviar la infanta Cristina al banc dels acusats del judici del cas Nóos comença a córrer el termini de 20 dies donat pel jutge a les defenses dels 17 acusats perquè presentin els seus escrits de defensa i perquè es constitueixin les fiances de responsabilitat pecuniària, que sumen més de 61 milions d'euros, 17 dels quals ha d'abonar Iñaki Urdangarin i 2,69 més la infanta Cristina.


Mentre el debat se centra en les darreres hores si la infanta Cristina ha de renunciar als seus drets successoris per no perjudicar el rei Felip VI, el seu germà, a la rampa dels jutjats de Palma arriben, un altre cop, flors per a José Castro en agraïment a la seva feina.


En teoria, al jutjat de Castro únicament li queden com a tràmits del cas Nóos confirmar la constitució de les fiances (a Urdangarin i Diego Torres se'ls descompta la part que ja dipositaren –uns 6 milions–) i procedir a l'embargament de béns si no es dipositen, rebre els escrits de defensa i remetre la causa a l'Audiència de Palma perquè assenyali la data del judici, tràmit que inicialment es pensava que podria estar complit el proper mes de gener, però que, ara, el recurs anunciat de la defensa de la infanta contra l'obertura de judici oral pot retardar-ho.

 
El recurs s'ha de formalitzar davant el jutjat de José Castro i, llavors, s'elevarà en apel·lació a l'Audiència de Palma. Les possibilitats que aquest recurs pugui salvar la infanta del banquet són pràcticament nul·les. El jutge José Castro ja adverteix en la interlocutòria que l'obertura de judici oral és irrecurrible i des de l'Audiència l'opinió generalitzada va en aquest mateix sentit.

 

Etiquetes

Més continguts de

PUBLICITAT

El + vist

El + comentat

PUBLICITAT
PUBLICITAT