La infanta Cristina presenta l'escrit de defensa pel cas Nóos

Ho ha fet poques hores abans que acabàs el termini fixat pel jutge José Castro per a aquest tràmit

La representació legal de la infanta Cristina ha registrat avui l'escrit de defensa en el marc del cas Nóos, en l'últim dia del termini fixat pel jutge José Castro per a aquest tràmit.

Castro va incloure la germana del rei Felip VI en l'acte d'obertura de judici oral del cas Nóos per dos presumptes delictes fiscals. L'escrit de defensa, d'una mica més de 20 pàgines, ha estat registrat aquest mateix matí per la seva procuradora.

A més, aquest matí l'exsecretari de l'Institut Balear de Turisme, Miguel Ángel Bonet, i l'exdirector de la Fundació Illesport Gonzalo Bernalhan, han presentat els arguments enfront de les acusacions que pesen sobre ells. Aquestes al·legacions se sumen a les lliurades ahir per nou dels 18 acusats del cas Nóos davant el Jutjat d'Instrucció número 3 de Palma.

Abans de Cristina de Borbó, Bernal i Bonet, havien registrat els escrits de defensa Iñaki Urdangarin; el seu exsoci, Diego Torres; i la seva dona, Ana María Tejeiro. També ho feren el exdirector general de la Ciutat de les Arts i les Ciències (CACSA) de València, Jorge Vela; l'assessor fiscal, Salvador Trinxet; l'exconsellera delegada de la candidatura olímpica Madrid 2016, Mercedes Coghen; l'exsecretari de Turisme del País Valencià, Luis Lobón; i l'exdirector de CACSA, José Manuel Aguilar.

També va lliurar els seus escrits finals el defensor de l'expresident del Govern balear, Jaume Matas.