Societat
Balears 17/08/2013

La 1 segueix l'estela de Rajoy i rebateja Mallorca com "l'illa de Palma"

La previsió meteorològica de l'informatiu d'aquest migdia ha anunciat "tempestes sobre l'illa de Palma"

A. Zurimendi
1 min

PalmaTelevisió Espanyola ha rebatejat avui Mallorca com "l'illa de Palma". L'home del temps de l'informatiu del migdia ha emprat aquesta expressió per referir-se a Mallorca.

Concretament, el presentador de l'espai meteorològic, José Miguel Gallardo, ha anunciat un empitjortament del temps per avui horabaixa. I és aquí quan ha vaticinat "tempestes a l'arxipèlag balear, sobretot a l'illa de Palma".

Gallardo segueix així l'estela del president Mariano Rajoy, qui encunyà aquesta curiosa toponímia en la seva visita a Mallorca de la setmana passada.

Si la invenció de la nomenclatura ja suscità una gran hilaritat en boca de Rajoy, la repetició de l'errada ha encès les xarxes socials. A Twitter, de fet, multitud de ciutadans han començat immediatament a fer befa del presentador de Televisió Espanyola.

Algunes persones es demanaven si plouria a "l'illa de Porreres" o a "l'illa de Consell"; mentre que altres mallorquins es demanaven si amb la targeta ciutadana de Palma poden viatjar gratuïtament amb els busos públics per tota la illa. Finalment, altres persones se'n riuen alhora de Gallardo i Rajoy i es demanen si anaven plegats a classe de Geografia.

stats