Finançament alternatiu per créixer

El fons Capital Expansió inverteix mitjançant un préstec participatiu a Adelte

Ara
1 min
Finançament alternatiu per créixer

BarcelonaEl fons Capital Expansió de l’Institut Català de Finances (ICF) ha invertit dos milions d'euros a ADELTE Group, especialitzada en el disseny, fabricació instal·lació i manteniment de solucions d'enginyeria innovadores per a la indústria del transport aeroportuari, portuari i terrestre.

Capital Expansió ha realitzat la inversió mitjançant un préstec participatiu, amb l'objectiu de donar suport al pla d'expansió i creixement internacional impulsat per la pime catalana.

ADELTE és líder mundial en el disseny, fabricació i manteniment de passarel·les d'embarcament de passatgers, especialment al sector portuari, i preveu créixer en aquest àmbit també al sector aeroportuari.

La companyia, fundada el 1963, té la seva seu central a Barcelona i compta amb una plantilla de 120 persones. Té oficines a Madrid i Miami i fàbrica a Montsó (Osca).

Sobre Capital Expansió

El Capital Expansió és un fons de capital risc, creat per l'ICF l'any 2012.

L'objectiu del fons és donar suport als projectes de creixement, internacionalització i consolidació sectorial d'empreses catalanes, a través de la inversió en capital i/o préstecs participatius.

El fons, dotat amb 20 milions d'euros, inverteix en empreses amb seu a Catalunya i amb un volum de facturació superior als quatre milions d'euros.

stats