“Volem millorar el benestar de les persones a través del ball”

La start up catalana u!Dance reinventa el model d’escoles de ball, a l’hora que distribueix contingut coreogràfic a més de 25 països

Ara
2 min
“Volem millorar el benestar de les persones a través del ball”

Barcelonau!Dance s’ha proposat el repte de millorar el benestar de les persones a través del ball. Per fer-ho l’empresa catalana ha reinventat el model d’escoles de ball i està innovant a través de la distribució de contingut coreogràfic arreu del món, aprofitant les potencialitats de les noves tecnologies i el nou entorn digital.

El projecte, pensat originàriament per ser una cadena d’escoles de ball, a hores d’ara compta amb 8 escoles repartides a Barcelona, Tarragona, Girona i Madrid, però sobretot està traspassant fronteres amb la creació i distribució de coreografies de ball a més de 25 països d’arreu del món, mitjançant una plataforma digital de creació pròpia.

Finançament per néixer, finançament per créixer

Per crear i fer créixer l’empresa els 4 socis fundadors van obtenir finançament a través de tres àrees diferenciades: “inversors privats, deute tradicional bancari i d’altres entitats, com podria ser Institut Català de Finances (ICF), mitjançant un préstec participatiu”, explica l’Aniol Brosa, co-fundador d’u¡Dance.

El préstec participatiu de l’ICF és una eina que “ens ha ajudat molt perquè és un vehicle que està a cavall entre el que seria un inversor privat i el deute tradicional”, comenta Brosa. “És un préstec amb molt bones condicions perquè realment analitzen el projecte.”

Per una start up com u¡Dance, en la que ja hi treballen més d’un centenar de persones, és necessari utilitzar diverses fonts de finançament per tal de diversificar el risc que assumeixen cada una d’elles. “Tenir inversors i entitats al teu costat, és molt important. Sense ells, no hagués estat possible arribar fins on hem arribat, a la velocitat que hi hem arribat”.

stats