L'obra de Miquel dels Sants Oliver, a debat pel 150è aniversari del seu naixement

L'Institut d'Estudis Catalans celebra a partir d'aquest dimarts unes jornades dedicades a Miquel dels Sants Oliver coordinades per Damià Pons

L'Institut d'Estudis Catalans celebra a partir d'aquest dimarts unes jornades dedicades a Miquel dels Sants Oliver (Campanet, 1864 - Barcelona, 1920) en el 150è aniversari del seu naixement. Les jornades, coordinades per Damià Pons, acolliran conferències sobre l'activitat periodística, la visió sobre la indústria turística i les aportacions al mallorquinisme polític d'un dels il·lustres intel·lectuals de casa nostra que més va aportar a la recuperació del català a l'inici del segle XX.

A les jornades hi participaran periodistes, polítics i catedràtics de la universitat com Josep Massot i Muntaner, Jaume Garau, Antoni Riera Font, Joan Lladó, Cristòfol Soler, Pere Sampol, Cristina Ros, Andreu Manresa i Miquel Serra, entre molts altres.

Podeu veure els horaris i localitzacions de les conferències en el programa que ha fet públic l'Institut d'Estudis Catalans.


El + vist

El + comentat