Colòmbia
Internacional 14/04/2012

Acusen agents de la seguretat d'Obama de tractar amb prostitutes

Un nombre indeterminat dels encarregats de protegir Obama en el seu viatge a Cartagena de Indias han sigut substituïts. El president nord-americà participa aquest cap de setmana en la Cimera de les Amèriques, a Colòmbia

Washington
1 min
Barack Obama arriba a Cartagena, Colòmbia / EFE

Estats UnitsEl Servei Secret d'Estats Units ha substituït un nombre indeterminat d'agents de la seguretat del president Barack Obama a la Cimera de les Amèriques per acusacions d'haver tractat amb prostitutes, segons informa el diari 'The Washington Post'.

Inscriu-te a la newsletter Internacional El que sembla lluny importa més que mai
Inscriu-t’hi

Segons el diari nord-americà, un portaveu del Servei Secret, Edwin Donovan, ha confirmat que alguns dels agents enviats a Cartagena de Indias (Colòmbia) han sigut substituïts per "mala conducta", tot i que no n'ha especificat les raons.

Tot i això, totes les fonts consultades pel diari han indicat que almenys un agent del Servei Secret ha tornat als Estats Units per un assumpte relacionat amb la prostitució a la ciutat on se celebra la cimera.

Obama va arribar a Cartagena aquest divendres per participar, juntament amb trenta governants més del continent, en una cita que té lloc entre dissabte i diumenge en aquesta ciutat caribenya del nord de Colòmbia.

Donovan ha indicat que els agents que podrien ser sancionats han sigut substituïts ràpidament i que en cap moment la seguretat del president nord-americà s'ha vist compromesa.

stats