Publicitat
Publicitat

Extrema dreta

Alemanya vincula un grup neonazi amb els assassinats de 9 immigrants i una policia

Les morts es van produïr entre el 2000 i el 2007. Vuit de les víctimes eren d'origen turc i una era grega

La policia alemanya ha anunciat aquest dissabte que té proves suficients per atribuir una desena d'assassinats comesos al país entre el 2000 i el 2007 a un grup neonazi.

La majoria de les víctimes eren propietaris de comerços de menjar ràpid i van rebre un tret al cap en plena llum del dia, mentre treballaven. Vuit dels comerciants eren d'origen turc i el novè era grec. La desena víctima era una policia.

Els investigadors no van vincular els assassinats a grups d'extrema dreta fins que la setmana passada van descobrir els cadàvers de dos homes sospitosos d'haver mort la dona policia en un atac l'any 2007. La dona que vivia amb ells ha estat detinguda, acusada d'assassinat, intent d'assassinat, incendi i pertinença a organització terrorista. La detinguda va incendiar la casa on vivien per esborrar les proves però la policia hi ha trobat la pistola amb qué es van cometre els assassinats i DVD's de propaganda neonazi preparats per enviar a agències de notícies i centres culturals musulmans.


Etiquetes

Més continguts de