Àfrica
Internacional 03/03/2012

El govern italià desmenteix l'alliberament de la cooperant segrestada a Algèria

El ministeri d'Exteriors italià afirma que no té cap confirmació de l'alliberament de la jove, que va ser segrestada a l'octubre juntament amb el mallorquí Enric Gonyalons i una cooperant madrilenya. Mitjans italians han informat que havia estat alliberada a Mali aquest dissabte

Ara
1 min

BarcelonaEl ministeri d'Afers Exteriors italià no ha confirmat l'alliberament de la cooperant italiana Rossella Urru que, segons ha publicat l'agència Ansa –citant fonts policials de la seva ciutat originària Oristano–, podria haver estat alliberada a Mali.

Inscriu-te a la newsletter Internacional El que sembla lluny importa més que mai
Inscriu-t’hi

L'enviada del ministeri per a qüestions humanitàries, Margherita Boniver, ha dit a la cadena televisiva per satèl·lit Skytg24: "Si fos veritat ho sabríem, però no en tenim cap confirmació".

Urru va ser segrestada el 23 d'octubre passat en un camp de refugiats saharauis al Tindouf. Dels altres dos cooperants segrestats amb ella, el mallorquí Enric Gonyalons i la madrilenya Ainhoa Fernández, no se'n sap res de moment.

El segrest havia estat reivindicat per un moviment dissident d'Al-Qaeda al Magreb Islàmic. No se sabia res cap dels segrestats des del desembre.

stats