Internacional 30/08/2013

Almenys un mort i 36 ferits en noves manifestacions a Egipte

Els islamistes han tornat a sortir al carrer de les principals ciutats del país per demanar el retorn al poder del derrocat president Mohammed Mursi

Agències
1 min

El CaireAlmenys una persona ha mort i 36 més han resultat ferides aquest divendres a Egipte en una nova jornada de protestes dels islamistes partidaris del derrocat president Mohammed Mursi.

Inscriu-te a la newsletter Internacional El que sembla lluny importa més que mai
Inscriu-t’hi

Segons informa el ministeri de Sanitat, un home ha mort d'un tret a la ciutat de Port Saïd. L'agència de notícies egípcia Mena informa que entre els ferits n'hi hauria tres de greus.

També s'han produït enfrontaments al Caire, Suez i Alexandria, la segona ciutat més gran d'Egipte i on han sortit al carrer prop de 10.000 manifestants.

Les protestes a Egipte tornen a produir-se divendres, dia de descans setmanal al país.

Els islamistes segueixen manifestant-se tot i la forta repressió de l'exèrcit, que el 14 d'agost passat va deixar més de 600 morts. Des d'aquesta data, els principals líders islamistes han cridat els seus fidels a protestar en contra dels militars, que es troben al poder al país des que van derrocar Mohammed Mursi el passat 3 de juliol.

stats