Publicitat
Publicitat

Alemanya

Angela Merkel recorda que el terrorisme "és un perill latent" amb què cal estar "vigilants"

En una entrevista en una televisió alemanya, amb motiu del desè aniversari de l'11-S, Merkel diu que el terrorisme és "la nova gran amenaça i la comunitat internacional haurà de treballar molt per aprendre a fer-li front"

La cancellera alemanya, Angela Merkel, ha recordat que el terrorisme "és un perill latent" i que "hem d'estar vigilants a totes hores", tot i que ha subratllat que "la cooperació internacional funciona de manera extraordinària" a l'hora de combatre'l.

En una entrevista en una televisió alemanya, amb motiu del desè aniversari de l'11-S, Merkel comenta que "després de la Guerra Freda tots teníem l'esperança que els grans conflictes havien quedat enrere".

Una esperança que "no va durar gaire, i ara veiem que no hem trobat l'estratègia definitiva per fer front a les anomenades amenaces asimètriques de grups, no d'estats contra estats", diu la cancellera.

En aquest sentit, destaca que el terrorisme "és la nova gran amenaça i la comunitat internacional haurà de treballar molt per aprendre a fer-li front".

Més continguts de