Internacional 19/09/2011

Berlusconi torna als jutjats pel cas de corrupció Mills

“Jo estic bé, sou vosaltres que feu mala cara”. És el que ha dit el president del govern italià als periodistes que l'esperaven a la porta del Tribunal de Milà

Efe
1 min

RomaEl president del govern italià, Silvio Berlusconi, ha tornat aquest dilluns al Tribunal de Milà per assistir a una nova audiència del judici pel cas Mills, pel qual està imputat per la seva presumpta corrupció en un acte judicial. “Estic bé, sou vosaltres que feu mala cara”, ha dit Berlusconi als periodistes que l'esperaven fora del Palau de Justícia. El mandatari italià ha acudit últimament a sis vistes de processos en el quals està imputat i acusat de dilectes de suposada apropiació indeguda, corrupció i frau fiscal.

Inscriu-te a la newsletter Internacional El que sembla lluny importa més que mai
Inscriu-t’hi

En el cas Mills es jutja Berlusconi pel presumpte pagament de 600.000 dòlars al seu exadvocat, el britànic David Mills, a canvi que aquest falsegés al seu favor el seu testimoni en dos judicis de finals dels anys noranta, permetent que el mandatari quedés absolt.

Durant tot aquest temps Berlusconi ha assegurat que no recorda haver conegut Mills perquè era un dels molts advocats que el grup Fininvest (de la seva propietat) tenia a l'estranger, i que els 600.000 dòlars corresponen al pagament amb diner negre al lletrat per part d'un armador italià per eludir el fisc britànic.

stats