Publicitat
Publicitat

Itàlia

Berlusconi demanava a les joves que simulessin sexe oral amb una estàtua

Un nou testimoni del judici contra l'exmandatari italià narra amb llàgrimes als ulls les peticions que ell feia a les seves festes. Berlusconi està acusat de mantenir relacions sexuals amb una menor

Un nou testimoni del judici contra Silvio Berlusconi ha explicat que l'ex primer ministre italià demanava a les noies que simulessin fel·lacions a les seves festes. Chiara Danese, de 20 anys, ha narrat amb llàgrimes als ulls davant del tribunal de Milà com Berlusconi demanava a les noies que fessin jocs sexuals amb una estàtua nua de l'antiga Grècia, Príap, Déu de la fraternitat. "Ell tocava les noies mentre simulaven sexe oral amb l'estàtua", ha dit.

A més, la noia ha afegit que Berlusconi, "a qui les noies deien pare", els demanava que li fessin un petó a les seves parts. Les joves també havien de cantar "Gràcies a Déu per Silvio".

Berlusconi, de 75 anys, està acusat de mantenir relacions sexuals pagades amb la marroquina Karima El Mahroug (àlies Ruby) el 2010, quan tenia 17 anys, i d'abús de poder per aconseguir que ella fos alliberada després de ser detinguda per robatori.

Els fiscals diuen que desenes de ballarines i actrius rebien diners en efectiu i altres regals per participar en els jocs sexuals de les festes de Berlusconi. D'altra banda, l'exmandatari, que nega els càrrecs, diu que ell només estava ajudant les joves per generositat i acusa els magistrats de muntar una campanya políticament escandalosa en contra d'ell. Assegura que les seves festes eren "sopars elegants i de convivència".

Més continguts de