Itàlia
Internacional 07/05/2012

Berlusconi demanava a les joves que simulessin sexe oral amb una estàtua

Un nou testimoni del judici contra l'exmandatari italià narra amb llàgrimes als ulls les peticions que ell feia a les seves festes. Berlusconi està acusat de mantenir relacions sexuals amb una menor

Reuters
1 min
Què té Berlusconi per seduir tant temps

MilàUn nou testimoni del judici contra Silvio Berlusconi ha explicat que l'ex primer ministre italià demanava a les noies que simulessin fel·lacions a les seves festes. Chiara Danese, de 20 anys, ha narrat amb llàgrimes als ulls davant del tribunal de Milà com Berlusconi demanava a les noies que fessin jocs sexuals amb una estàtua nua de l'antiga Grècia, Príap, Déu de la fraternitat. "Ell tocava les noies mentre simulaven sexe oral amb l'estàtua", ha dit.

Inscriu-te a la newsletter Internacional El que sembla lluny importa més que mai
Inscriu-t’hi

A més, la noia ha afegit que Berlusconi, "a qui les noies deien pare", els demanava que li fessin un petó a les seves parts. Les joves també havien de cantar "Gràcies a Déu per Silvio".

Berlusconi, de 75 anys, està acusat de mantenir relacions sexuals pagades amb la marroquina Karima El Mahroug (àlies Ruby) el 2010, quan tenia 17 anys, i d'abús de poder per aconseguir que ella fos alliberada després de ser detinguda per robatori.

Els fiscals diuen que desenes de ballarines i actrius rebien diners en efectiu i altres regals per participar en els jocs sexuals de les festes de Berlusconi. D'altra banda, l'exmandatari, que nega els càrrecs, diu que ell només estava ajudant les joves per generositat i acusa els magistrats de muntar una campanya políticament escandalosa en contra d'ell. Assegura que les seves festes eren "sopars elegants i de convivència".

stats