Publicitat
Publicitat

Bin Laden estava desarmat i la seva dona va intentar fer-li d'escut

El portaveu de la Casa Blanca admet que van trobar el líder d'Al-Qaida indefens però assegura que "es va resistir". Una de les esposes es va intentar interposar entre l'agent que disparava i el seu marit i va rebre un tret a la cuixa

Ossama Bin Laden estava desarmat quan els agents dels EUA es van presentar a casa seva, al Pakistan. Ho ha admès el portaveu de la Casa Blanca en la seva darrera compareixença, aquest dimarts a la tarda. Tanmateix, Jay Carney ha assegurat que el líder d'Al-Qaida "es va resistir" i els agents nord-americans, que van actuar "amb la màxima professionalitat", segons el seu punt de vista, van haver de disparar contra ell. "La resistència no requereix d'una arma de foc", ha argumentat.

Segons ha explicat el mateix portaveu d'Obama, els agents van matar primer dos missatgers de Bin Laden i una dona que va rebre una bala del tiroteig. I un cop a l'habitació del terrorista més buscat, la seva dona va intentar fer-li d'escut i va rebre un tret a la cama, al qual va sobreviure. Després, els agents van matar Bin Laden.

Més continguts de

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT