Birmània
Internacional 03/12/2011

Birmània legalitza les manifestacions

És la darrera reforma del govern civil birmà des que la junta militar va abandonar el poder a principis d'any. Hillary Clinton ha visitat el país i s'ha reunit amb la líder i Nobel de la pau Aung San Suu Kyi

Agències
1 min

RangunEl president de Birmània, Thein Sein, ha signat aquest dissabte una llei que permet les manifestacions pacífiques per primera vegada el país. La nova llei indica que els manifestants han de demanar permís cinc dies abans per poder protestar.

Inscriu-te a la newsletter Internacional El que sembla lluny importa més que mai
Inscriu-t’hi

Aquesta és la darrera reforma del govern civil birmà des que la junta militar que governava el país va abandonar el poder a principis d'any. El govern també ha acordat un alto al foc amb el grup ètnic armat Exèrcit Estatal del Sud Shan.

La nova llei i l'alto al foc han arribat després que la secretària d'estat nord-americana, Hillary Clinton, hagi posat fi a una visita de tres dies a Birmània. Clinton es va trobar amb la líder birmana i premi Nobel de la pau Aung San Suu Kyi, que li va dir que Birmània "pot entrar al camí per la democràcia".

stats