Internacional 19/09/2011

La policia britànica deté set presumptes terroristes a Birmingham

Les detencions s'emmarquen dins d'una operació antiterrorista que no està relacionada amb el congrés anual que el Partit Liberal Demòcrata celebra cada any a la ciutat, segons els mitjans locals

1 min

La policia britànica ha detingut aquest dilluns set persones a Birmingham per la seva presumpta participació en la preparació i instigació d'actes terroristes, segons ha dit la policia de West Midland (centre d'Anglaterra). Sis dels detinguts són homes entre 25 i 32 anys, les identitats dels quals no han sigut facilitades, i l'altre és una dona de 22 anys, arrestada sota sospita de no revelar informació en virtut de la llei antiterrorista de l'any 2000.

Inscriu-te a la newsletter Internacional El que sembla lluny importa més que mai
Inscriu-t’hi

Els detinguts han sigut traslladats a comissaria per ser interrogats. La policia està registrant els seus domicilis, malgrat que els agents no han facilitat cap informació sobre les presumptes activitats dels sis homes.

Segons els mitjans britànics, les detencions no estan vinculades amb el congrés anual que celebra el Partit Liberal Demòcrata (tercera formació britànica).

stats