MÓN
Internacional 26/07/2011

El pare de Breivik: “En comptes de matar tanta gent, s'hauria d'haver suïcidat”

En una entrevista amb una televisió noruega, el pare de l'autor de la matança d'Utoya, admet que no veu el seu fill des de fa anys i diu que “mai més” hi tornarà a tenir contacte

Redacció
1 min
El pare de Breivik no ha volgut mostrar la seva cara davant les càmeres / TV2

BarcelonaEl pare d'Anders Breivik, l'assassí confés de la matança de divendres a Noruega, creu que “en comptes de matar tanta gent” el seu fill “s'hauria d'haver suïcidat”. En una entrevista amb la televisió noruega TV2, Breivik pare ha reconegut que feia anys que no es relacionava amb el seu fill, “des que tenia 15 o 16 anys d'edat” i ha explicat que “mai més” tindrà contacte amb ell.

Inscriu-te a la newsletter Internacional El que sembla lluny importa més que mai
Inscriu-t’hi

El pare de l'autor de la matança, un home de 76 anys que viu al sud de França i que ha passat per diversos ministeris noruecs, diu que es va sorprendre quan es va assabentar a través dels mitjans de comunicació que el seu fill Anders havia estat detingut per la voladura dels edificis del govern d'Oslo i la massacre d'Utoya. “Quan penso en el que ha passat, em sento bastant desesperat”, confessa el pare de l'assassí d'extrema dreta. “Encara no entenc com una cosa així pot passar. Una persona normal no fa una cosa així”, es lamenta.

stats