Polèmica mediàtica

Rebekah Brooks, directora de News International, dimiteix per l'escàndol de les escoltes

La periodista diu que necessita temps i llibertat per defensar-se i cooperar en les investigacions. Havia estat ratificada per Rupert Murdoch quan va esclatar l'escàndol de les escoltes

Rebekah Brooks, cap de News international, ha presentat la dimissió. La directora del desaparegut diari News of the World havia estat confirmada en el càrrec pel magnat Rupert Murdoch en esclatar l'escàndol de les escoltes il·legals. Brooks està acusada d'haver impulsat aquestes pràctiques des de la direcció del diari.

La dimissió ha estat anunciada per un portaveu del grup, que ha informat que Tom Mockridge, cap executiu de Sky Itàlia, substituirà Brooks al càrrec.

Responsabilitat

En un comunicat, Brooks afirma que "els últims dies han estat durs" i que "necessita concentrar-se a corregir les distorsions i respondre a les acusacions contra la meva pràctica com a periodista". Explica que "la meva dimissió em permet tenir el temps i la llibertat per cooperar totalment en les futures investigacions, policials i parlamentàries".

Brooks ha fet saber també que "se sent responsable de la gent a qui hagin pogut fer mal" amb el tema de les escoltes.


Més continguts de