Internacional 26/07/2012

L'autor de la matança de Denver va enviar la descripció d'una massacre al psiquiatra de la seva universitat

James Holmes, l'home acusat de la mort de 12 persones als cinemes d'Aurora, va enviar un bloc de notes a un psiquiatra de la Universitat de Colorado en què descrivia una massacre, segons informen mitjans dels Estats Units

Ara
1 min
James Holmes davant la justícia

BarcelonaLa cadena nord-americana Fox News assegura que el sospitós de la matança de divendres passat als cinemes d'Aurora va enviar per mail a un psiquiatra de la Universitat de Colorado una sèrie de notes en què explicava "tots els detalls de com pensava assassinar un grup de gent". Segons una font judicial que cita la Fox, el missatge es va quedar una setmana sense obrir a la bústia del destinatari, fins que el va descobrir dilluns passat.

Inscriu-te a la newsletter Internacional El que sembla lluny importa més que mai
Inscriu-t’hi

Segons aquesta font anònima, el mail contenia també dibuixos de com pensava actuar. L'FBI va rebre dilluns una trucada d'aquest psiquiatra i professor de la Universitat.

La cadena de televisió CNN informa, per la seva banda, que la policia ja ha reobert l'edifici on vivia James Holmes i on van haver de detonar diverses trampes explosives. Els veïns desallotjats han pogut tornar a casa seva.

stats