Internacional 19/07/2013

Condemnades tres persones properes a Berlusconi pel cas Ruby

El tribunal estableix penes d'entre 5 i 7 anys als acusats per inducció a la prostitució i proxenetisme

Efe
1 min

RomaEl tribunal de Milà ha dictat penes d'entre cinc i set anys per a les tres persones de l'entorn de l'ex primer ministre italià Silvio Berlusconi implicades en el cas Ruby.

Inscriu-te a la newsletter Internacional El que sembla lluny importa més que mai
Inscriu-t’hi

'Il Cavaliere' ja va ser condemnat a primera instància a set anys de presó i d'inhabilitació de càrrecs públics per a tota la vida.

El representant d'artistes Lele Mora i l'exdirector d'informatius Emilio Fede han rebut una pena de set anys de presó després de ser declarats culpables per delictes d'inducció a la prostitució i al proxenetisme.

L'altra acusada, l'exconsellera de la regió de Lombardia Nicole Minetti, ha rebut una pena de cinc anys de presó per proxenetisme i ha quedat absolta d'inducció a la prostitució.

Delictes a més de 30 noies

Els fiscals també atribueixen als tres col·laboradors de Berlusconi delictes de prostitució d'una trentena de noies majors d'edat per les festes a la residència de Berlusconi entre els anys 2009 i 2011.

La fiscalia també sosté que Mora, Fede i Minetti van obligar la jove de 16 anys i d'origen magrebí Karima, coneguda com a Ruby, a prostituir-se. Segons els jutges que van condemnar Berlusconi, l'ex primer ministre va mantenir relacions sexuals de pagament amb la menor.

stats