Internacional 04/09/2011

DSK, ja a París, deixa enrere el "malson" judicial als EUA

L'exdirector gerent del FMI ha arribat a París a primera hora d'aquest matí després de quatre mesos als EUA en el procés judical per la denúncia americana per agressió sexual. A França l'espera una altra acusació

Agències
1 min
Dominique Strauss-Kahn, marxant dels EUA després d'estar-hi quatre mesos retingut, des de l'aeroport JFK / REUTERS

ParísL'exdirector de l'FMI Dominique Strauss-Khan ja és a Paris i deixa enrere el "malson" judicial als Estats Units. Hi ha arribat somrient acompanyat de la seva esposa, Anne Sinclair. Strauss Khan ha arribat a l'aeroport de Roissy, al nord de París, en un vol d'Air France que ha aterrat poc després de les set del matí.

Inscriu-te a la newsletter Internacional El que sembla lluny importa més que mai
Inscriu-t’hi

DSK ha estat els últims quatre mesos retingut als EUA per la denúncia d'una cambrera d'un hotel de Nova York que el va denunciar per haver-la violat. Va sortir ahir dels Estats Units, envoltat de càmeres, just des de l'aeroport on va ser detingut el 14 de maig, i marxa totalment lliure de càrrecs. Però pot estar sortint del foc per caure a les brases, perquè a París l'espera una altra denúncia per agressió o assetjament sexual. Aquest diumenge ha arribat a París tal com va marxar de Nova York: somrient, amb la seva dona, Anne Sinclair, envoltat de fotògrafs i protegit per la policia, quatre mesos després que el detinguessin. No ha volgut fer declaracions.

El periple americà de DSK

stats