Internacional 08/12/2011

DSK tranquil i empleats de l'hotel Sofitel ballant una "dansa d'alegria": els vídeos que exculparien Strauss-Khan

La cadena francesa BFMTV difon imatges de l'hotel de Nova York que consideren que desmunten les acusacions contra l'exgerent de l'FMI, ara ja desestimades pel jutge

Ara
1 min

BarcelonaUn Dominique Strauss-Khan sortint molt tranquil·lament de l'hotel Sofitel de Nova York, on suposadament acabava de violar una cambrera. I empleats de l'hotel celebrant la suposada ensarronada o complot contra DSK, fent "la dansa de l'alegria". És el que mostrarien dos vídeos inèdits que la cadena francesa BFMTV ha difós "en exclusiva" i que abonen, segons la seva interpretació, la tesi de la conspiració contra l'exgerent de l'FMI.

Inscriu-te a la newsletter Internacional El que sembla lluny importa més que mai
Inscriu-t’hi

Les imatges, captades per càmeres de seguretat de l'hotel, mostren DSK marxant del Sofitel amb calma: es veu el seu pas per recepció i se'l veu després agafant un taxi, sense córrer, i no transmet la sensació que fugi.

Unes altres imatges ensenyen tres empleats de l'hotel parlant en un passadís de l'hotel mentre la cambrera agredida espera en una cadira per entrar en algun despatx a explicar què li ha passat. I un altre fragment mostra dos d'aquests empleats, en un espai reservat, abraçant-se, com si celebressin alguna cosa. Uns gestos que la cadena francesa bateja com a "dansa d'alegria".

stats