Publicitat
Publicitat

David Cameron es descuida la seva filla de vuit anys en un pub

L'incident va passar fa uns mesos al pub Plough Inn, de la ciutat de Cadsden, a Buckinghamshire, prop de la residència de camp del primer ministre britànic als afores de Londres

El primer ministre britànic, David Cameron, es va descuidar la seva filla de vuit anys en un pub en una confusió amb la seva dona, Samantha, en el moment de tornar a casa després d'un dinar familiar, segons revela avui el diari 'The Sun'.

L'incident va passar fa uns mesos al pub Plough Inn, de la ciutat de Cadsden, a Buckinghamshire, prop de Chequers, la residència campestre del primer ministre als afores de Londres, ha admès avui la residència oficial de Downing Street.

Nancy havia anat al lavabo mentre els seus pares, suposadament, es posaven d'acord. Cameron i la seva dona es van adonar de l'absència de la seva filla en arribar a casa. Alarmat, el primer ministre britànic va trucar immediatament per telèfon al pub, on li van dir que Nancy era amb els cambrers.

El primer ministre i la seva dona havien anat a dinar amb els seus fills Arthur, de sis anys, Florence, de 22 mesos, i Nancy, i dues famílies més un diumenge al migdia. Segons el diari britànic, Cameron va marxar del pub en un cotxe amb els seus guardaespatlles pensant que Nancy era amb la seva mare, mentre Samantha, que anava en un altre cotxe, pensava que la seva filla era amb ell.

Després de l'ensurt inicial, el primer ministre va tornar immediatament a recollir la petita.

Més continguts de