Publicitat
Publicitat

Regne Unit

Desplegament policial, 88 detinguts i molt de color al multitudinari carnaval londinenc de Notting Hill

La majoria de detinguts són per delictes menors com possessió de drogues o desordres públics. 6.500 agents vetllen avui per la seguretat de la desfilada de carrosses

La Policia Metropolitana de Londres ha detingut fins ara 88 persones per delictes menors com ara possessió de drogues o desordres públics en el decurs del multitudinari i popular carnaval del barri londinenc de Notting Hill, que va començar ahir i continua avui en una jornada festiva a tot el Regne Unit.

Scotland Yard ha desplegat un dispositiu sense precedents en aquest acolorit carnaval amb 5.500 agents destinats a tasques de vigilància, ahir, i un total de 6.500 policies per vetllar per la seguretat durant la gran desfilada de carrosses d'avui. 

Tot aquest desplegament respon als temors a que hi pugui haver disturbis com els que va haver-hi entre el 6 i el 8 d'agost a Londres, quan la ciutat va viure una onada de violència al carrer sense precedents en què es van cremar edificis i vehicles, van saquejar-se comerços i per la qual van ser detingudes més de 2.000 persones.

Més continguts de