Publicitat
Publicitat

TERRORISME

Detingut un jove per voler atemptar contra el Pentàgon amb avions a control remot

Volia fer servir avions teledirigits carregats amb explosius. Agents encoberts de l'FBI el van tenir controlat des del primer moment, segons la fiscalia

Un home ha estat detingut avui de matinada prop de Boston acusat de conspirar per atemptar contra el Pentàgon i el Capitoli amb un avió a control remot carregat amb explosius C-4. R. F., de 26 anys i nacionalitat nord-americana, ha estat acusat, a més, d'intentar donar suport material i recursos a Al-Qaida per perpetrar atacs contra soldats dels EUA a l'estranger, segons el comunicat de la fiscalia de Massachussets.

La fiscalia assegura que cap ciutadà ha estat en perill, perquè els explosius han estat controlats per agents de l'FBI d'incògnit. El jove hauria obtingut i modificat telèfons mòbils per utilitzar-los com a detonadors, i els va lliurar a aquests agents per fer-los servir contra les tropes nord-americanes a l'estranger. El detingut, graduat en Física, va arribar a viatjar a Washington per fer fotografies dels objectius i els sistemes de vigilància.

Més continguts de