Publicitat
Publicitat

Rússia

Detingut el presumpte organitzador de l'assassinat de la periodista russa Anna Politkóvskaia

Els investigadors apunten un extinent coronel de la policia de Moscou que es podria haver conxorxat amb el possible assassí de la periodista i els dos germans del pistoler

Un comitè d'investigació rus ha confirmat avui la detenció i l'interrogatori d'un extinent coronel de la policia de Moscou, Dmitri Pavlioutxenkov, sospitós d'haver organitzat l'assassinat de la periodista Anna Politkóvskaia, el 2006, a Moscou.

"Pavlioutxenkov va rebre l'ordre d'una persona sense identificar i va acceptar d'organitzar l'assassinat d'Anna Politkóvskaia a canvi d'una quantitat de diners", ha declarat el portaveu del comitè d'investigació rus encarregat del cas, Vladimir Markine.

L'expolicia va crear un grup criminal del qual formaven part els tres germans txetxens Makhmoudov, que havien participat en el crim, ha afegit Markine.

Roustam Makhmoudov, el presumpte assassí d'Anna Politkóvskaia, va ser detingut al maig a Txetxènia. Els seus germans, Ibraguim i Djabraïl, descartats pels investigadors el 2009, tornen a ser sospitosos arran de la reobertura de la investigació.

Més continguts de