Publicitat
Publicitat

Dos soldats nord-americans morts i cinc més de ferits al nord de l'Iraq

Els militars han mort durant unes "operacions de combat" però "l'incident no s'ha degut a un contacte amb l'enemic", segons ha informat la Comandància de l'exèrcit

Dos militars nord-americans han resultat morts aquest diumenge durant unes operacions de combat al nord de l'Iraq en què també han quedat ferits cinc soldats més, segons han informat fonts del Pentàgon.

Malgrat que les baixes van ser quan els militars duien a terme "operacions de combat", els informes inicials indiquen que "l'incident no es va deure a un contacte amb l'enemic", d'acord amb la informació del Comandament nord-americà al sud-est d'Àsia en un comunicat. "L'incident està sota investigació", ha afegit la nota.

Les baixes són militars de la Força de Feina Conjunta Combinada, que participa en l'operació Resolució Inherent de la coalició internacional que lidera els Estats Units contra el grup jihadista Estat Islàmic (EI) a l'Iraq, ha afegit el Pentàgon.

"La coalició sencera contra l'Estat Islàmic envia el condol més sincer a les famílies, amics i companys d'aquests herois", ha dit en el comunicat de l'exèrcit general Stephen J. Townsend, comandant de l'operació. L'exèrcit dels Estats Units no ha identificat les baixes i ha anunciat que en donarà a conèixer més detalls quan sigui apropiat.

Més continguts de