Dues adolescents apallissen una transexual a Baltimore i les imatges apareixen a YouTube

El vídeo ja ha estat retirat i el cas provoca manifestacions dels defensors dels drets civils. L'atac es va produir al lavabo d'un McDonald's i la cadena ha acomiadat el treballador que va difondre les imatges. Les agressores estan detingudes

Dues adolescents nord-americanes de 14 i 18 anys han apallissat una transsexual en un local de la firma d'hamburgueseries McDonald's de Baltimore, als Estats Units. El cas ha sacsejat l'opinió pública americana i els defensors dels drets civils ja han convocat una manifestació per a aquest dilluns davant del lloc dels fets, segons Washington Post.

L'agressió es va produir al lavabo de dones i el fet que la transsexual coincidís amb les dues noies en aquesta part del local podria estar relacionat amb l'atac. Les noies van acusar la víctima de ficar-se en un lavabo de dones tot i ser un home, i la van atacar.

La pallissa va ser enregistrada en vídeo i les imatges es van penjar a YouTube, que les ha retirat anunciat que infringien les normes de la xarxa.Tanmateix, les imatges, que mostren diverses puntades de peu a una dona estirada a terra en un lavabo, encara es troben a la xarxa, ja que les han emès les televisons de la zona. McDonald's ha anunciat que ha acomiadat el treballador que va difondre les imatges i les dues agressores estan detingudes.