Publicitat
Publicitat

Detenen el sospitós de l'amenaça de bomba a l'aeroport de Schiphol, a Amsterdam

L'amenaça ha obligat a evacuar les terminals 1 i 2 de l'aeroport

La policia holandesa ha detingut el sospitós de l'amenaça de bomba a l'aeroport nacional de Schiphol (Amsterdam) aquest matí, segons l'emissora pública Radio 1.

L'amenaça ha obligat a evacuar les terminals 1 i 2 de l'aeroport, el més gran d'Holanda i un dels principals de tot Europa. La terminal 3 s'ha mantingut oberta en tot moment.

Segons publiquen alguns mitjans digitals, el detingut s'hauria tancat en un dels lavabos de l'aeroport i hauria assegurat estar en possessió d'explosius. No obstant això, malgrat la detenció, es desconeix si el detingut portava una bomba al damunt.

L'amenaça ha portat a la policia de l'aeroport a activar "l'alerta màxima". Tot i això, el trànsit aeri no s'ha vist gairebé afectat, malgrat que s'han registrat alguns retards.

La policia de l'aeroport de Schipol, a Amsterdam, ha evacuat les instal·lacions després de rebre una amenaça de bomba. Concretament, un portaveu de l'aeroport, Martijn Beelen, ha informat a Associated Press que s'han evacuat dues sales d'embarcament.

La policia està investigant l'origen de l'amenaça, que s'ha rebut aquest matí de dilluns.

Schiphol és un dels aeroports europeus més transitats.

Més continguts de