Evacuen l'Estació del Nord de París

La policia de París ha desallotjat la zona aquesta nit a la recerca sospitosos, tot i que la zona ja ha tornat a la normalitat

La policia de París ha desplegat un operatiu policial aquesta nit per acordonar i evacuar l'Estació del Nord, la més important de tràfic de trens de la capital francesa, a la recerca de diversos sospitosos, tot i que la zona ja ha retornat a la normalitat de manera gradual, segons han informat els mitjans locals.

L'operació ha estat desplegada un dia després de les eleccions presidencials a França, que va guanyar el centrista Emmanuel Macron.

La prefectura de París va anunciar l'operació policial per dur a terme una "verificació" en aquesta estació, segons la cadena BFMTV.

Anteriorment, la Brigada d'Investigació i Intervenció (BRI) ja havia anat darrere "persones buscades per la policia" en un tren procedent de Valenciennes, segons una font propera a la investigació.

L'accés a l'Estació del Nord i el metro ha sigut acordonat per policies amb cascos i fusells d'assalt que han obligat la gent a evacuar la zona davant la possible existència d'un home armat.

De moment es desconeixen els motius oficials de l'operació.

Més continguts de