Cultura
Internacional 09/07/2011

Assassinen a Guatemala el cantautor argentí Facundo Cabral

Un grup de sicaris ha abatut a trets l'artista i ha deixat ferit greu el seu representant. Cabral havia ofert dos concerts al país la darrera setmana

Agències
1 min
Facundo Cabral, poeta i cantautor argentí

BarcelonaUns sicaris han assassinat aquest matí el cantautor argentí Facundo Cabral, de 74 anys, quan es dirigia amb el seu representant a l'aeroport internacional La Aurora, a la capital del país.

Inscriu-te a la newsletter Internacional El que sembla lluny importa més que mai
Inscriu-t’hi

El portaveu de la Presidència de Guatemala, Ronaldo Robles, ha explicat que el cantautor ha mort com a conseqüència de múltiples trets després que el cos de seguretat que l'acompanyava no pogués fer res per evitar l'atac.

El govern del país ha iniciat una investigació per aclarir els fets. En l'atac també ha quedat ferit de gravetat el representant del cantant, que es troba ingressat en un centre assistencial de Ciutat de Guatemala.

Facundo Cabral, que va iniciar la seva carrera artística als vuit anys, va néixer a la Ciutat de la Plata, a la província argentina de Buenos Aires, el 22 de maig de 1937.

Cabral havia ofert dos concerts al país llatinoamericà la darrera setmana, un a la ciutat de Quetzaltenango i l'altre a la capital del país, aquest divendres.

stats