Publicitat
Publicitat

Somàlia

Tropes somalis maten Fazul Abdullah, acusat del bombardeig d'ambaixades dels EUA a l'Àfrica el 1998

El presumpte terrorista duia documentació falsa i 40.000 dòlars en metàl·lic. L'FBI oferia una recompensa de 5 milions de dòlars pel seu cap

Tropes del govern de Somàlia van detenir i assassinar el passat dimecres el membre d'Al-Qaida Fazul Abdullah, sospitós d'haver estat l'autor dels bombardejos de les ambaixades nord-americanes de Nairobi (Kènia) i Dar es Salaam (Tanzània), en què 220 persones van perdre la vida el 1998.

Els soldats somalis van sorprendre l'integrista en un control de carreteres als afores de la capital del país, Mogadiscio, en un cotxe, acompanyat d'un altre home, que també va ser executat. Fazul Abdullah duia 40.000 dòlars en metàl·lic i un passaport de Sud-Àfrica fals a nom de "Daniel Robinson", entre d'altres coses. 

Des dels bombardejos l'FBI havia col·locat Fazul Abdullah a la llista dels terroristes més buscats, i oferien també una recompensa de 5 milions de dòlars pel seu cap.

Tot indica que les proves d'ADN realitzades després de la mort del presumpte terrorista confirmaran la seva identitat.Més continguts de