Internacional 05/12/2011

8 Ferraris, 1 Lamborghini i 3 Mercedes s'estavellen al Japó en un accident multimilionari

Les primeres investigacions apunten a l'excés de velocitat com a possible causa del sinistre. No hi ha ferits de gravetat. Els mitjans locals calculen el preu de l'accident en 3,8 milions de dòlars

Efe
1 min

TòquioLa policia japonesa investiga un accident de trànsit a l'oest del país en què es van veure implicats 14 cotxes de luxe, entre ells vuit Ferraris, un Lamborghini i tres Mercedes, i que va causar deu ferits lleus.

Inscriu-te a la newsletter Internacional El que sembla lluny importa més que mai
Inscriu-t’hi

Segons informa avui la cadena pública NHK, el succés va tenir lloc aquest diumenge en una autopista a la província occidental de Yamaguchi, quan el primer d'un grup de vint vehicles de luxe que viatjaven en comboi es va estavellar contra la mitjana.

Els conductors que anaven darrere van intentar esquivar-lo, sense èxit, i els cotxes van acabar encastats els uns contra els altres.

Deu persones van ser traslladades a l'hospital, sense que cap patís ferides greus a causa del xoc, en què van quedar, en canvi, malparats 8 Ferraris i un Lamborghini per valor de diversos centenars de milers de dòlars cada un, segons NHK.

El diari esportiu Sports Nippon, que detalla que entre els vehicles implicats també hi va haver tres Mercedes, calcula els danys totals en 300 milions de iens (uns 3,8 milions de dòlars).

Els conductors, un grup d'aficionats als cotxes de luxe, viatjaven en grup des de Kyushu (sud del país) fins a la ciutat d'Hiroshima (oest).

L'accident, que segons les primeres investigacions es pot haver produït per un excés de velocitat, va obligar a tancar aquest tram de l'autopista durant sis hores.

stats