Publicitat
Publicitat

La Flotilla de la llibertat sortirà dijous cap a Gaza

L'expedició estarà formada per uns 500 activistes que es repartiran entre 10 vaixells

Dijous sortirà la segona Flotilla de la Llibertat en direcció a la franja de Gaza. L'objectiu d'aquesta expedició serà trencar i acabar amb “el bloqueig il·legal israelià a aquest territori palestí”, segons explica en un comunicat l'organització d'aquest viatge.  

La 'flotilla' s'ha presentat aquest matí anunciant que els vaixells sortiran des de diversos punts del Mediterrani que per motius de seguretat no es donaran a conèixer. Des de l'Estat espanyol en sortirà un comboi, el 'Gernika', en què hi viatjaran 45 persones, entre elles l'europarlamentari Willy Meter o l'actor Guillermo Toledo. En total, però, l'expedició estarà formada per una desena de vaixells d'organitzacions de 20 països amb uns 500 participants.  

Tot i això, segons Rumb a Gaza, una de les entitats organitzadores, Israel ja ha avisat que prohibirà l'entrada al seu territori durant els propers deu anys a aquells periodistes que embarquin a la Flotilla. En total, aquesta expedició té intenció de transportar més de 5.000 tones d'ajuda humanitària, principalment material sanitari, educatiu i de la construcció.

Més continguts de

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT