Internacional 13/10/2011

Una professora francesa intenta cremar-se a l'estil bonze en el pati d'un institut

La dona tenia problemes amb els alumnes i es troba entre la vida i la mort. Els fets han tingut lloc a al liceu Jean-Moulin de Béziers, prop de Montpeller

Efe
1 min

ParísUna professora francesa s'ha intentat cremar aquest dijous a l'estil bonze en el pati de l'institut on treballava, segons sembla perquè tenia problemes amb els alumnes. La dona, segons ha informat aquest dijous l'emissora France Info, ha arribat amb un bidó de benzina al liceu Jean-Moulin de Béziers, prop de Montpeller, s'ha dirigit fins al centre del pati i ha començat a cridar abans de ruixar-se amb aquest carburant i calar-se foc.

Inscriu-te a la newsletter Internacional El que sembla lluny importa més que mai
Inscriu-t’hi

Els bombers li han fet els primers auxilis en el lloc dels fets i posteriorment l'han traslladat a la unitat de cremades intensives de l'Hospital Universitari de Montpeller. Alguns testimonis apunten que la dona, professora de matemàtiques, d'uns quaranta anys, tenia problemes amb alguns alumnes. Sembla que la dona no s'havia pres bé una petició d'explicacions que havia rebut el dia anterior, que va ser “bastant agitada”, segons diuen els testimonis citats per France Info.

No és la primera vegada que passen aquest tipus de successos a França. El gener passat, explica l'emissora francesa, un alumne de 16 anys, els pares del qual estaven a punt de separar-se, va intentar suïcidar-se en un liceu privat de Marsella, tancant-se al bany i ruixant-se amb un líquid inflamable.

El novembre passat un altre alumne de 18 anys va voler immolar-se en el pati d'un institut de Bordeus, també al sud del país, calant-se foc després d'haver-se tirat acetona per sobre.

stats