França
Internacional 04/03/2012

François Hollande i Nicolas Sarkozy són cosins llunyans

Un genealogista ha descobert que tenen un avantpassat comú, Claude Labully-Burty, un camperol que va viure a Savoia al segle XVII. L'arbre familiar dels dos candidats a la presidència ja havia demostrat que les seves àvies maternes eren de Lió

Ara
1 min

BarcelonaA part de tenir l'objectiu comú d'assolir la presidència francesa, François Hollande i Nicolas Sarkozy tenen un altre punt d'unió: un avantpassat comú, un modest camperol que va viure a Savoia al segle XVII que els converteix en cosins (molt llunyans).

Inscriu-te a la newsletter Internacional El que sembla lluny importa més que mai
Inscriu-t’hi

Així ho ha revelat el genealogista Jean-Louis Beaucarnot. L'home ja havia descobert que el candidat socialista i el president tenien arrels comunes via les seves àvies maternes, Jeanne Adrienne Jacquignon i Adèle Bouvier, ambdues de Lió.

Ara ha descobert que comparteixen un avantpassat: Claude Labully-Burty. El nom de Labully va passar a la posteritat, explica el genealogista, pel "pastís Labully", una especialitat gastronòmica al municipi de Saint-Genix, creat al segle XIX per un parent pastisser dels dos candidats a la presidència.

stats