Internacional 24/08/2011

Recompensa de 1,2 milions d'euros per Gaddafi, viu o mort

Els rebels diuen que diversos homes de negocis han ofert una recompensa per qui entregui el dictador. El CNT també ha anunciat una amnistia per qui entregui el rais

Redacció
1 min

BarcelonaEl líder del Consell Nacional de Transició (CNT) libi, Mustafa Abdel Jalil, ha dit avui que homes de negocis han ofert una recompensa de 2 milions de dinars libis (uns 1,2 milions d'euros) pel cap de Gaddafi, viu o mort, segons informen diferents corresponsals sobre el terreny.

Inscriu-te a la newsletter Internacional El que sembla lluny importa més que mai
Inscriu-t’hi

A més, el diari Le Monde publica que els rebels haurien promès una amnistia a qui entregui el coronel Muammar al-Gaddafi. Un anunci que busca incitar els encara fidels al dictador a trair-lo i informar sobre on es troba amagat des que els insurgents van entrar a Trípoli.

“El règim de Muammar al-Gadaffi no acabarà fins que ell no sigui capturat, viu o mort”, ha dit Mustafa Abdel Jalil, subratllant que el seu comportament els fa “témer una catàstrofe”. Segons xifres del CNT, la batalla a Trípoli els últims tres dies ha deixat fins ara un balanç de 400 morts i 2.000 ferits.

stats