VENEÇUELA
Internacional 01/08/2011

Hugo Chávez reapareix sense cabells a la presa de possessió dels seus nous ministres

El president de Veneçuela fa la seva primera aparició pública després d'haver rebut quimioteràpia per tractar-se del càncer que pateix

Agències
1 min
La nova imatge d'Hugo Chávez després de rebre quimioteràpia per tracar el seu càncer

Caracas"Is my new look”, ha fet broma avui Hugo Chávez en anglès en referència a la seva nova imatge sense cabells després de rebre tractament de quimioteràpia per tractar-se del seu càncer. El president de Veneçuela ha reaparegut avui per participar a la cerimònia de jurament de diversos ministres.

Inscriu-te a la newsletter Internacional El que sembla lluny importa més que mai
Inscriu-t’hi

El president de Veneçuela ha pres jurament al costat dels ministres de Cultura, Pedro Calzadilla, i per a la Joventut, María del Pilar Hernández, així com el comandant de la brigada de la guàrdia d'honor presidencial, Wilfredo Figueroa Chacín.

Sobre el seu cap rapat, Chávez va explicar que la quimioteràpia ataca amb prioritat aquelles cèl·lules del cos que experimenten un ràpid creixement”, entre les quals va citar els cabells.

El mandatari veneçolà ha qüestionat avui les especulacions de l'oposició al voltant de la seva malatia i ha descartat que pateixi càncer de colon, recte i nas, com, segons ha dit, han assegurat. Chávez ha insistit que no té cèl·lules cancerígenes en el seu cos i ha precisat que s'ha sotmès a una quimioteràpia per atacar la malaltia.

Chávez es va operar el 20 de juny d'un tumor cancerigen a Cuba i s'ha sotmès en aquesta illa al seu primer cicle de quimioteràpia. El president va informar el 30 de juny al país sobre la seva malaltia i segueix un tractament que continuarà en els pròxims dies.

stats