Publicitat
Publicitat

Món

Almenys 73 morts en l'incendi d'un hospital a Calcuta

L'incendi està controlat, malgrat que es mantenen alguns focus actius al subterrani de l'edifici i es desconeix el nombre de pacients que continuen a l'interior de l'hospital. És el segon cop en tres anys que el centre sanitari pateix un incendi de grans dimensions

Les autoritats regionals de Bengala, a l'est de l'Índia, han informat que almenys 73 persones han mort en l'incendi aquesta matinada de divendres (hora local) en un hospital de la ciutat de Calcuta, 70 de les quals eren pacients.

La cap del Govern regional, Mamata Banerjee, atorga el sinistre a una negligència que ha qualificat de "crim imperdonable", i ha demanat que s'apliqui "la condemna més dura possible" als responsables el centre sanitari. Els mitjans locals recorden que el mateix hospitalari ja va patir un incendi de grans dimensions el 2008.

Portaveus del cos de bombers han informat que el foc està controlat, malgrat que es mantenen alguns focus actius al subterrani de l'edifici. Es desconeix el nombre de pacients que continuen a l'interior de l'hospital.

Etiquetes

Més continguts de