Publicitat
Publicitat

Irak

Almenys 5 soldats nord-americans morts en un atac amb coets a la base Camp Victory de Bagdad

Per altra banda, 13 persones més han mort en un atac suïcida amb cotxe bomba a Tikrit. La mateixa zona que va patir un altre atemptat amb 19 morts, aquest divendres

Almenys cinc soldats nord-americans han mort avui al centre de l'Iraq en un atac amb coets a la base de Camp Victory als afores de Bagdad

El paper actual de les forces dels EUA a l'Iraq –uns 50.000 soldats– és el d'assessorar i ajudar les forces de seguretat iraquianes, ja que W ashington va acabar oficialment les seves operacions al país l'agost passat .

Tretze morts a Tikrit

Per altra banda, almenys 13 persones han mort i més de 20 han resultat ferides avui per un atac suïcida amb cotxe bomba al palau presidencial de la ciutat de Tikrit, a 150 quilòmetres al nord-oeste de la capital.

Entre les víctimes mortals hi hauria un oficial de l'exèrcit, segons fonts policials citades per l'agència Efe. També hi hauria agents de policia entre els ferits.

Les forces de seguretat han declarat el toc de queda, per prevenir més atacs a la ciutat.

L'explosió ha tingut lloc a la mateixa zona de seguretat de la ciutat on es troben les ambaixades i els ministeris, i on un altre atemptat va deixar divendres un balanç de 19 morts i 72 ferits. 

Més continguts de